Nike Hachi, best prettig,

Zoals ik al eerder hier heb aangehaald is Nike de laatste jaren vooral erg sterk in het doen van steeds maar weer hetzelfde truckje. Men neme een schoen, laten een 3 jarige de kleuren bij elkaar zoeken en proppen dan de markt ermee vol. Als je de uitgelekte foto’s van de Jordan III in het Cool Grey hebt gezien, dan weet je wat ik bedoel.

Gelukkig brengen ze af en toe ook nog iets van vernieuwing in de lijnen. Oké, ze pakken een beetje van het oud, maar gooien er dan wel veel van het nieuw bij. Om de een of andere reden doet deze Hachi mij denken aan een OG Nike Bruin welke bij Zuid77 op zijn schoornsteenmantel staat te pronken. En ook die is vet. Klein minpuntje, net als de schoentjes van gisteren, van mij hoeft Nike nieuwe modelletjes geen vintage look te geven. Maar verder is er niets mis met deze schoen.

CrookedTonguesicon en EndClothing zullen deze spoedig krijgen.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.