Nike Toki Premium,

Zomaar weer eens een Nike en zomaar weer eens een van mijn meest favoriete modelletjes van Nike in het afgelopen jaar. De Nike Toki krijgt weer eens een frisse make-over. Het genie wat het leer heeft uitgezocht voor deze sneaker mag wat mij betreft iedere klassieker even onder handen nemen.

Deze Toki is uitgevoerd in boterzacht leer, zo zacht dat je het gewoon kan zien op een foto. En das best uniek. Ik vermoed dat je het niet eens merkt wanneer je deze Toki aantrekt. De kleur mager best wezen, de Pecan kleur steekt lekker af tegen de spierwitte zool. Ik vermoed dat ik van weinig sneakers zoveel verschillende kleuren in de kast hebt staan, maar deze Toki in Pecan Premium leer komt hier zeker nog bij.

Verkrijgbaar via Primitive Shoes.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.