Nike Toki Prrrrrremium

Even zou je denken dat ik recentelijk inside informatie heb ontvangen van iemand van Nike. Ga ik ook niet omheen praten. Dat is zo! En bijna evenaart het de hoofdmeester die mij het verlossende telefoontje bezorgde dat ik mijn diploma had behaald. Ik bedoel daarmee, goed nieuws! Misschien wel heel goed nieuws. Moet wel een beetje oppassen dat het geen propaganda wordt voor het merk met de Swoosh.

Maar een basic witte gympie hebben we gehad heh!? Heb je in de kast! En omdat wit snel viezig word heb je gewoon een back-up nodig. Dus wanneer je witte rakkers die je nu al in de kast hebt (toch?) licht grijzig beginnen te worden kun je maar beter zorgen dat je deze klaar hebt liggen.

De Nike Toki Premium. Wit en zoooo zacht. als de lente bloesem. ok ik overdrijf. Lente bloesem is niet zo zacht. Vroeger was premium bij Nike nog wel eens een dikke plak leer. Ja, premium leer maar het uitlopen kon nog wel eens op zich laten wachten. Deze slof je zo mee weg. Ik zou bijna zeggen sla een aantal paar in maar aangezien ik al begon over een back-up paartje.. ik beperk me tot: “you will need these in your life”..

Binnen nu en een maand bij de niet alle-daagse sneakerboetiekje.
Wil je ze snel in het mandje? EndClothing heeft ze alvast voor je.

Meer een bruine-schoenen-mens? Nog een maandje langer wachten want ook die komt in dezelfde prrrrremium finish. (voor als je al een wit back-up paartje hebt liggen…)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.