Penfield jas/tas,

Penfield is zo’n heerlijk label met een top lijn basics en een goeie collectie jassen. Het is niet voor niets dat we dit label al vaker aandacht hebben gegeven hier bij OurBubble. Het label is sinds 1975 al bekend voor de goeie weerbestendige jassen. En heel eerlijk, de complete huidige collectie mogen ze zo bij mij in de kast komen hangen.

Naast jassen en basics leveren ze ook goeie accessoires. In de huidige lijn vind je bijvoorbeeld deze traditionele canvas rugzak. Gewoon een goeie tas om je outdoor outfit helemaal mee af te maken. Leuke details, gewoon goed. Ook goed is de actie welke FreshCotton biedt tot en met 2de paasdag (of zolang de voorraad strekt). Bij aanschaf van een vette Penfield jas krijg je deze tas voor helemaal nop.

Zoek snel je jas bij FreshCotton, voor je het weet is die tas al weg!

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.