Penfield Millwood Pants,

Jawel jawel, het was het begin van deze week zo belachelijk lekker weer, dat ik denk dat dit een bijzonder lange zomer gaat worden. En wat wil het geval, een lange zomer betekent automatisch dat je vaak je chino’s zal gaan dragen. En om nou niet iedere dag in het khaki, olijfgroen of navy voor de dag te komen, vond ik dit een zeer leuke aanwinst.

De maker is Penfield, de kleur is licht blauw, de pasvorm is Amerikaans en je draagt hem met een wit chambray shirt en een willekeurige kleurtje Sperry’s. Een paartje Desert Boots of spierwitte sneakers kunnen natuurlijk ook prima hierbij. Laat die zon maar weer terugkomen.

Je koopt deze bij CrookedTonguesicon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.