Penfield Walpole Jacket

Ik vond het hier en daar best wel weer eens tijd voor een jasje. Zowel hier als buiten op straat de laatste dagen. En hoewel ik niet om jassen verlegen zit. Toch blijf je zoekende naar die ene. Dat jasje waarvan je denk “huh!?”.. De Penfield Walpole gaf mij die reactie. En voor mij is dat een goed teken. Goed voor mij omdat ik hem dan waarschijnlijk binnenkort kan dragen (weet ook van geen ophouden heh) maar ook voor het jasje zelf. Waarom? Dan weet het jasje dat er in elk geval iemand is die hem ‘liked’. En deze is ook gewoon weer goed.

Penfield heeft nou niet bepaald de status van een Barbour maar ze komen wel dichtbij. De Walpole. Gewaxed katoen om hem een beetje waterwerend te maken. Beetje winddicht. Beetje doen alsof het een Barbour is.. Ja.. Maar stiekem is het een Penfield. Goed bezig daar in New England!

Klikken maar
icon

Tags from the story
, , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.