Polo Jeans Co. zomers shirtje,

Van alle lijnen welke ome Ralph op de markt gebracht heeft, is Polo Jeans voor mij altijd een ondergeschoven kindje geweest. Waarom, kan ik eigenlijk niet verklaren. En na vandaag zal ik toch wat vaker mijn ogen open houden voor dit label. Ik kwam namelijk zojuist een bijzonder leuk shirt uit deze lijn tegen.

De Felix is een heerlijk zacht katoenen shirt, waarvan ik verwacht dat die het prima doet op een khaki chino, met een paar rode of blauwe Sebago’s of Sperry’s eronder. De mouwtjes een beetje opstropen, goeie bril op je neus en je bent klaar voor een lente dag langs het strand. Goed plan nietwaar?

Dit shirtje kan je vinden bij onder andere JeansOnline.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.