Ralph Lauren Rugby Shirt,

Hier bij OurBubble roepen we het wel vaker, eenvoud is de sleutel. Wanneer je teveel tierlantijnen in je outfit hebt, dan vallen sommige details niet op. Hoe kunnen je schoenen nu spreken, wanneer je broek en je shirt ook al aan het schreeuwen zijn? Het is net als bij het voeren van een dialoog, wanneer er één aan het woord is, dan houdt de ander netjes even zijn mond. Anders eindig je in geschreeuw.

Bij Ralph Lauren hebben ze dit principe goed begrepen. Daarom bieden zij naast alle mogelijk opvallende kledingstukken ook trouw hun rustige vertrouwde lijn. Neem dit shirt nou, niet heel opvallend. Maar prima te combineren met een simpele jeans en spierwitte sneakers eronder. En zo laat je je outfit wel een verhaal vertellen. Hier wordt niet geschreeuwd, hier converseren wij gewoon rustig.

Verkrijgbaar bij OiPolloi.

 

Tags from the story
, , ,
Join the Conversation

2 Comments

  1. says: frans boone

    Dit is nou eens een goeie recht voor zn raap post! Zo zie ik t ook, jammer dat t (bijna) helemaal kapot gemaakt is door die tuthola winkels, hoewel ik nu een lichte revival opmerk, zoals jullie t nu ook zien… ‘ t blijft RL, kleuren zitten altijd ok, acceptabele prijzen en pasvorm, you need more?

  2. says: TDCCBB

    Thanks voor de reactie. Een label als RL verdient een revival. Ik werd deze winter ook al blij van de Rugged Icons lijn. En wat je zegt, de mix van kleur/pasvorm/prijs zit wel goed.

Leave a comment
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.