Ray-Ban Metal Man,

Natuurlijk besef ik me heel goed dat we hier het altijd maar over een paar merken zonnebrillen hebben, maar laten we eerlijk zijn, hoeveel echt goede merken zijn er nou? Wil je sportief ga je snel voor een Oakley of een Arnette. Wil je met iets meer stijl dan wordt het snel een Persolletje of een Ray-ban. En nee gukkies en sjanel, daar doen we hier niet aan.

Om niet iedere keer met dezelfde bril te komen en niet een Wayfarer of Aviator look-a-like op de neus te zetten, moet je deze Metal Man van Ray-Ban maar eens proberen. Het lijkt een Aviator (PLUS), maar dan met wat rechthoekige glazen. De kleuren van het montuur en de glazen heb je voor het uitkiezen, persoonlijk vind ik dit wel een geslaagde mix.

Stel hier jouw eigen kleurencombinatie samen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.