Rayban Aviator (Plus)

Ik mag best zeggen dat ik soms gelukkig wordt van een klein beetje extra. Mezelf bijna omgedoopt tot “mister Basic”, maar soms een beetje extra saus is wel zo lekker.
Rayban is natuurlijk een goeie gevestigde naam voor op je neus en achter je oren. Een Aviator is een beetje verplichte kost. Tijdloos en een knal harde classic. Een goeie spin-off is de “outdoorsman”. Zelfde bril, iets meer saus in de vorm van een dikker bruggetje.
Om aan de vraag “Ik wil nog meer saus” tegemoet te komen heeft Rayban nu dat bruggetje en de uiteinden van de pootjes omhult met leer. Geen¬†knijperige¬†stukjes plastic meer achter je oor maar zacht leer. Ik zeg 3-0 voor Rayban.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren montuur, leer en glas. Dat wordt kiezen… En dat kan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.