Red Wing round toe Worker Boot,

Natuurlijk begrijp ik ook wel dat momenteel het weer niet echt uitnodigd om een hoge leren workerbboot te dragen, maar stel je zelf hier eens voor open. Denk na hoe het zal zijn om een mooie lichte rugged leren boot met een lichte Vibram zool aan je voeten te hebben. Dat is best een goed idee, nietwaar?

Deze pracht boot van Red Wing vind ik zoveel mooier dan de Moc Toe. Ik kan me deze boot good indenken met een super donkere denim, waar het indigo zo’n lekker spoor van indigo¬†op je lichte schoenen achterlaat. Of een mooie blauwe chino met deze schoentjes eronder. Licht blauw of ander willekeurig pastel shirtje erop, chambray van mijn part. Klaar ben je, ineens kan deze boot prima in de lente.

OiPolloi heeft deze Red Wings op voorraad.

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.