Ronnie Fieg X Sebago

Viva Ronnie Fieg! Olé Sebago! Jawel.. Dat hebben we met enige regelmaat geroepen hier. We hebben ook wel eens gezegd over andere partijen dat ze nu toch wel te ver zijn gegaan. Gelukkig schrijven we hier vanuit de ik vorm. Of in elk geval wat wij (hij en ik) leuk vinden. Zodoende vind IK dat Ronnie nu ook echt te ver is gegaan. Meerdere redenen.

Sebago heeft een plekje in mijn hart. Keihard de beste bootschoen. Vind ik… Dat ze zich hebben ingelaten met een Ronnie Fieg heeft meer dan eens geresulteerd in goeie combo’s. Waarom nu dan niet? Ten eerste die gekke franjes vond ik op Visvim’s al geen gezicht. Toen kwam Dolfie met wat kwastjes. Nou best! In hoeverre dacht meneer Fieg dat hij echt iets had gecreëerd? Rare kwast die Ronnie. En Sebago doet er gewoon aan mee? Wat je doet als schoenenmerk. Je laat een sample maken en daarna drop je die draak. Min keer min wordt plus. In dit geval gewoon een mooie schoen met belachelijke franjes.

Nergens te koop.. Ik hoop dat sebago hem dropped. Sorry Ronnie, Volgende keer weer vol lof!

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.