Sebago waar is het misgegaan?

Hoe kan het toch mis gaan met een merk? Ongelofelijk maar waar, eergisteren schreef Zuid77 al over een vreselijk misverstand bij een Sebago en Ronnie Fieg collab. Vandaag vind ik ineens deze units. Een collab van Vane met Sebago. Wat gebeurt er toch met heren als Fieg en Vane? Vane heeft toch ook zoals Fieg weleens een mooie samenwerking afgeleverd. Zijn ze hun creativiteit gewoon kwijt? Weten ze niets meer te verzinnen?

Een Dockside van Sebago en 3M materiaal, als losstaande ingrediënten niets mis mee, maar wanneer chefkok Vane die met elkaar menkt slaat die toch volkomen de plank mis. Zo zonde, ik was zo fan van 3M. Oordeel zelf maar, gemiste kans niet waar?

Waar ze te koop zijn? Dat wil je niet weten, maar klik hier maar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.