Selfridges schoenenbar,

Je kent ze wel die pop-up stores. Het is weer zo’n modeverschijnsel om ineens heel hip heel exclusief heel tijdelijk een shop op een bijzondere locatie te hebben. Een nieuwe manier van marketing. Zo op zijn tijd zijn er best grappige pop-up stores, maar helaas zijn de meeste uitvoeringen welke ik de laatste tijd voorbij zag komen een tikkie van het jammere.

Mocht je hetzelfde denken dan wordt het tijd voor je om nu een ticket naar Londen te boeken en voor 12 mei even te gaan shoppen in Selfridges. Grenson heeft daar een pop-up shop geopend welke best aardig is. Ze hebben en bar gebouwd waaraan je je schoenen kan bestellen als zijnde het een pint Guinness. Leuke bijkomstigheid, ze kennen ook een happy hour. Tijdens dat heerlijk uurtje krijg je gratis houten schoenspanners bij je aankoop van een paartje Grensons Brogues. Goeie deal niet waar?

Tags from the story
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.