Stussy x Dickies Workwear,

Wanneer twee labels met een reputatie zo groot de handen ineens slaan om een nieuwe lijn kleding op de markt te brengen, dan wacht ik altijd vol spanning af. Bang dat ze een flater gaan slaan. Heel eerlijk, ik had veel over deze samenwerking gelezen, maar had er weinig van verwacht. Tot ik vandaag deze broek voorbij zag komen.

Dit is de standaard cotton twill worker pants van Dickies, maar dan niet in een cotton twill. Stussy en Dickies vonden het klaarblijkelijk tijd om weer eens wat rip-stop de bühne op te sturen. Ik vind het een geslaagde combinatie. De workwear krijgt een wat commando achtig tintje hierdoor. En de prijs? Die is lager dan je zou verwachten van deze labels tezamen.

Deze vind je bijvoorbeeld hier.

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.