Stüssy shirtje,

Vandaag ben ik in een eenvoudige bui. De Chrome Excel Derby van deze ochtend was al een uitblinker in de categorie eenvoud, het shirtje van deze middag gaat daar nog overheen. Overigens raad ik niet aan de twee items te combineren. Hoezo?

Dit shirtje is een normaal “niets mis mee” tee. Zo’n shirtje dat je aantrekt op een jeans, met een simpel jassie of een zipped hoodie erover. Daar passen zelfs in de beste Ivy Leagueiaanse (hoe zou je het anders kunnen schrijven? – Ed.) stijlcodes geen derby’s onder. Dus? Sneakers onder de jeans, bij voorkeur sneaker met een paars kleur erin. Eenvoud is key in de outfit.

Verkrijgbaar bij EndClothing.

 

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.