Tellason John Graham Mellor ‘Strummer’ Jeans

Nu het toch zomer aan het worden is kunnen we wellicht niet voorstellen dat er nog lange broeken gedragen gaan worden. Echter zie ik het wel weer positief in dat het een zomer is in Nederland. Ofwel, er zal nog genoeg ruimte zijn om een lange broek aan te trekken.

Tellason heeft voor het voorjaar weer een aantal Jeans in elkaar gestikt voor je. En het zijn me er een paar. De 12.75 Oz denim wordt aangeleverd door stoffenfabriek Cone Mills in San Fransisco. Dan weet je dat je een goede broek in handen hebt. Uiteraard met een fijnproevers randje selvedge om het te bevestigen. Maar wat ik dan zo leuk vind aan deze Tellason is het label op je kont. Tanner Goods levert de plakjes leer. Ofwel.. Daar hoort een matching brillenhoes bij!


Hier kun je gelukkig worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.