Tour de Fred Perry

Fred Perry en fietsen. Ik zou het niet zo snel in een adem noemen. Echter hoeft een merk niet altijd een heritage te hebben in een bepaalde sport om iets goed te doen. Fred Perry kan ook prima shirts maken die niks met tennis te maken hebben.

Zo ook dit shirt. Ik vind dat leuk! Een shirt wat zijn oorsprong vind in de wielren wereld van je de jaren 60 en 70. Kleuren en vlakken zo zodat ze lijken op de teamshirts uit die tijd. Kans dat je er nog iemand mee ziet is niet zo heel erg groot. De oplage is namelijk heel erg gelimiteerd. Wacht dus niet te lang!

Wel al je fixie maar nog geen shirtje? Doe hem hier in je mandje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.