Update: Samsung 9 Series,

UPDATE:
Meerdere recensies wijzen uit dat deze notebook behoorlijk het summum is in het ultra light segment. Accu duur en prestaties zijn bewonderenswaardig en de afwerking is schitterend. Vergelijkbaar met een MacBook Air, maar dan anders, zeg maar minder bandwagonistisch. Anyways, dit prachtig stukje techniek is vanaf heden leverbaar.

Onder andere hier verkrijgbaar.

 

Originele artikel van 18-01-2011:

Ok Ok!!! Na wat ik een compleet nutteloos apparaat noemde kunnen we niet blijven bashen op Samsung. Want wanneer je de strijd aangaat met Apple’s Ipad verdien je wel een beetje credits..

Dat ze de plank mijlen ver mis slaan dat zullen we nu niet nog een keer aanhalen. Want waar ze vorige keer zo de mist in gingen zo raak schieten ze nu.

Deze keer beproeft Samsung zijn geluk met het aanvallen van de Apple MacBook Air. En zo op het eerste gezicht een verbaasde en oprechte WAUW!  Het is echt een mooi apparaat geworden. Strak design met een glossy beeldscherm. Zwarte finish op een ultra dun design. Dunner dan de MacBook Air volgens eigen zeggen. Dat zal me werkelijk niet echt kunnen boeien. Een milimeter is ook al dunner maar dat zal weinig invloed hebben of hij in mijn tas zal passen.

Willen we de specs weten? 16,3 mm dik met een 13,3 inch led-scherm. Core i5 2537M-processor, een 128GB/256GB SSD, max 8GB RAM en hdmi- en USB-aansluitingen. Audio 1,5 Watt luidsprekers en een subwoofer, standaard. Kunnen we daar iets mee? Zegt mij zoiets als.. Voor zo’n plat ding pretty impressive! De snelheid van een Apple zal hij niet evenaren. Zal wel iets met Windows te maken hebben. Is dat erg? Nee hoor. Ik bijvoorbeeld ben meer bekend met Windows. En dan weet je dat je wat langer bezig bent met opstarten.

Als conclusie denk ik dat we kunnen vaststellen dat deze Samsung echt heel mooi is. De specs liegen er niet om, dit is een heel goed alternatief voor de MacBook Air. Ideaal voor de Mac haters. De plus qua prijs daar moeten we nog even naar gissen want is nog niet bekend bij ons van OurBubble.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.