Vans Atwood GunMetal,

Gisteren schreef ik hier al vrolijk over de Style-31 in het GunMetal suède. Het kan zijn dat deze niet geheel in de smaak viel bij je vanwege die beige details. Kan gebeuren. Mocht het nou zo zijn dat de kleur van de schoen je wel beviel, let dan nu even goed op. In dezelfde kleur heeft Vans namelijk nog een zeer leuk schoentje de markt op gebracht.

De Vans Atwood lijkt nog het meest op een lage Chukka Bo in de mix met een Era. Dat is toch een bijzonder fijne kruising. Minder lomp dan de Chukka en toch iets meer volume dan een Era. Zal het goed doen onder een chino lijkt mij.

Deze en meer Vans zijn te vinden bij FreshCotton.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.