Vans Chukka Bo Canvas,

Dit is dus gewoon echt leuk. Een van mijn favoriete Vans schoen komt ineens in een variant welke gewoon een must have voor deze zomer gaat worden. Wellicht heb ik iets te hard geroepen dat ik DE zomerschoen gevonden had, want ik denk dat we toch wel een geduchte concurrent voor die prachtige Toki gevonden hebben.

Op zich niet gek dat het Vans als maker dan het “origineel” de Toki even keihard rechts inhaalt en de koppositie pakt als de zomerfavoriet. Deze uitvoering van de Chukka is helemaal top, grof blauw canvas, metalen veteroogjes en leren veters, geven de schoen een lekker maritiem tintje. Koop je deze Chukka deze week nog bij FreshCotton pik je ook nog even een frisse Vans zonnebril voor helemaal nop mee. Hoe bedoel je een goed begin van de zomer?

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.