Vans Style-31 GunMetal,

Dit schoentje ben ik een tijd geleden al eens tegengekomen. Ik was de release hiervan helemaal vergeten. Tot ik gisteren weer eens op het web aan het rondsnuffelen was. Vans had vroeger vrij eenvoudige namen voor hun schoenen. Het was altijd Style-en dan een nummer. De Sk8hi bijvoorbeeld was de Style-38 en de schoen die we kennen als de OldSkool, dat was de Style-36.

De Style-31 is mij volkomen onbekend uit de oude tijd, maar ik kan de naam wel waarderen, met even die knipoog naar vroeger. Het schoentje zelf, daar is helemaal niets mis mee. Grijs met prima beige details. Dit is een geweldig schoentje voor onder een short, of een jeans met de pijpen een beetje opgerold.

Koop deze voor 14 April HIER en je krijgt er nog een zonnebril bij ook. Goeie deal toch?

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.