Vanson x Epaulet Varsity Jacket,

Epaulet is die pracht boetiek in New York, daar hebben we het vaker over gehad. EPaulet blinkt al enige tijd uit in het hebben van de beste collabs en het produceren van een super vet eigen label. Hebben we niet lang geleden hun nieuwe schoenen lijn besproken, was ik gewoon nog even vergeten te vertellen over hun Vanson collab.

Vanson is wellicht bekend als één van de grootste leren jassen labels voor motorrijders. Zij maken al een slordige 30 jaar de betere motorjacks. Epaulet had het idee om hun een varsity jacket te laten maken. Hun doel was het ontwikkelen van een ‘serious bad ass varsity jacket’. Naar mijn bescheiden mening is ze dat verrekt goed gelukt. Dikke leren mouwen, waxed cotton body en Royal Stewart tartan voering afgemaakt met een zware messing ritssluiting. We kunnen toch wel zeggen, dat het doel van Epaulet bereikt is.

Exclusief bij Epaulet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.