Warm weer, shorts te kort,

Het is ongelofelijk en het gebeurt me ieder jaar opnieuw. De zon schijnt, het is warm, ik wil een short aantrekken, maar kan er geen een vinden. Hoe het kan heb ik geen idee van, maar het lukt me ieder jaar opnieuw om mijn shorts zo goed op te ruimen, dat ik ze volledig kwijt ben. Op zich vervelend, maar het is tegelijk ook wel een heel goed excuus om ieder jaar opnieuw shorts te kopen.

In tegenstelling tot vorig jaar, ga ik dit jaar wel vroeger op jacht. Vorig jaar waren de winkels al weer gevuld met winterkleding toen ik leuk voor een short dacht te gaan shoppen. En in plaats van fysieke winkels, doe ik dit jaar gewoon alles online. Ben ik blij dat Levi’s een goeie online shop heeft gemaakt en daar ook nog eens deze leuke cargo short te vinden was. In de basket, nu maar hopen dat het warme weer aanblijft.

Ook hebben? Kijk zijn bij Levi’s Online.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.