A.P.C. New Standard RAW

Copy-Paste-Verfijn. Dat is de gedachte geweest van grondlegger Jean Touitou van A.P.C. Zoekend naar iets wat hij niet kon vinden (de perfecte jeans) schoot er ergens door zijn hoofd “dan doe ik het zelf wel”. Prima gedachtegang als je bedenkt dat ruim 20 jaar later de broeken nog steeds gemaakt en gedragen worden.

De groei in populariteit de laatste jaren is dan ook niet heel vreemd. Zoek je een basic klapper van een denim? A.P.C. heeft een no-bullshit broek voor je. Een eenvoudige 5-pocket maar met die kleine beetjes meer. Een ongewassen 14oz japanse denimstof en een randje selvage. dit is dan de New Standard, gebasseerd op de broek die iedereen wel kent, gaan we dus ook maar niet noemen. en wil je een andere wassing? dan mag je dat lekker zelf gaan doen want deze is en blijft RAW.

Mocht je het broekie willen adden to your basket? Dat kan hier.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.