adidas Gazelle OG’s,

Van alle modellen sneakers welke adidas de markt op geschopt heeft, zijn er eigenlijk maar belachelijk weinig die mij zijn bijgebleven. In mijn collectie sneakers zal je ook niet heel veel adidas schoentjes terug vinden. Ik vind ze vaak niet interessant genoeg, of gewoon weg te lomp van vorm. Dan hebben ze ook nog eens die absurde omreken methode voor Europese maten, waardoor mijn hersenen ook nooit begrijpen welke maat schoen er aan mijn voeten zit.

Er zijn eerlijk waar maar 3 adidas schoentjes welke ik (@TDCCBB) zou rocken. Ik weet dat @Zuid77 er anders over denkt, die heeft meer adidasjes in de kast. De 3 modellen welke ik zou rocken? De meest voor de hand liggende, dus gok maar. In ieder geval horen de Gazelles erbij. En ben ik blij dat die nu weer in een wat slankere shape op de markt gekomen zijn. De OG kleuren combo maakt me helemaal gelukkig.

Verkrijgbaar bij End.

2 Comments

  • Welk merk heb je het hier over? Want ik ken geen Adidas….. adidas is een geregistreerd trademark met een kleine a
    Wel op de kleine dingen letten heh!

  • Snap ik meteen waarom ik er niet zoveel van in de collectie heb ;-).
    Maar scherp, thanks voor de input. Post is aangepast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.