AirForce Denim,

Normaal ben ik geen fan van denim verwerkt in een paar schoenen. Over het algemeen vind ik het echt lelijk. Denim gebruik je voor een broek, een shirt of een jas. Denim hoort niet thuis op een paar schoenen. Dat past niet in mijn hoofd, dat werkt gewoon niet. Schoenen met denim kan je niet combineren, dat gaat gewoon niet. Double denim, triple denim het is mij best, maar met denim sneakers wordt het quadruple denim, een brug te ver.

Dus nu hebben we een probleem, nu moet ik gaan bedenken welke broek bij deze sneakers te dragen. Want deze denim Air Force 1 is prachtig. Deze wil ik gewoon hebben. De schoen klopt gewoon. De goudkleurige stiksels rondom de swoosh, de kleur van het denim, de gum zool. Perfecte uitvoering. Ik gok dat het met een khaki cargo short wel prima gedragen kan worden. En zo niet, dan heb ik pech. Geef ik ze een plekje op de schoorsteenmantel.

Waar ze te vinden, geen idee. Ik gok dat EndClothing deze wel krijgt.

UPDATE: EndClothing heeft de voorraden binnen! Bekijk het hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.