Alan Red.. Ja, Alles eigenlijk..

Ik kan mij een uitspraak van mijn moeder heel goed heugen. Van boven bont, van onder stront. Ok, ik ben het met je eens dat dit een bold-statement is. Maar ergens heeft ze wel gelijk. Zonder een degelijke fundering heb je een zachte fundering en zakt de boel in elkaar. Maatwerk met een hema-shirt? nee toch? Nu doe ik niet dagelijks aan maatwerk maar ook onder een slobber trui wil ik wel dat het goed zit. Waarom ik er nu pas mee kom? geen idee. Ik heb nu enige weken een aantal T-shirts van Alan Red onder de loep genomen en ze zijn goed. En ze blijven goed. Lubberende kragen? NEE.. Krimpen in een richting die je niet wilt? Nee!

Ouderwets kwaliteit. En hoewel je denkt dat het maar onderkleding is… Nou en! De binnenband van je fiets is net zo belangrijk als je buitenband. Alan Red geeft je bergen modellen en kragen. Als je hier geen goed passend shirt in kan vinden dan…Zou mij dat echt verbazen. So what’s it gonna be? ¬†Een goede start is immers het halve werk!

De Bijenkorf heeft de grandioze basic in huis.

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />