Alden Chukka,

Over The Bureau Belfast hebben we hier al meerdere keren geschreven. Deze shop is grandioos in het uitzoeken van gewaagde combinaties voor hun Tricker’s collabs. Wat wil nou het geval, ze hebben niet alleen bijzonder veel smaak wanneer het gaat om Tricker’s. Eigenlijk is er bij hun in de shop niets wat ik niet zou willen kopen.

Ze hebben tegenwoordig ook ons favoriete Alden op voorraad. In de collectie ook een modelletje van Alden welke ik alleen in een derby variant ken. Een ongevoerde Chukka, van een zacht zandkleurige suède. De naam van de kluer ga ik mij nog eens in verdiepen, want ik kan veel bedenken kwa kleur, maar bij de naam Milkshake Suède verwacht ik toch echt een heel andere tint. Niet te min is dit weer een prachtige schoen.

Verkrijgbaar bij The Bureau Belfast.

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tricker's collabs. Wat wil nou het geval, ze hebben niet alleen bijzonder veel smaak wanneer het gaat om Tricker's. Eigenlijk is er bij hun in de shop niets wat ik niet zou willen kopen. " />