Alden Indy x Leffot, het summum,

Wordt het ooit saai om naar Aldens te kijken? Wellicht wel, wanneer je de schoonheid van een paar schoenen niet tot het uiterste weet te waarderen. Dan kan ik me voorstellen dat je je af vraagt: “Wat hebben die gasten toch met dat label?” Goed nieuws, kijk in ons archief, wellicht hebben we iets beschreven wat je wel waardeert.

Voor iedereen die dit staaltje schoenmakerskunst wel weet te waarderen, kijk en geniet. We kijken hier naar een Indy boot, yep dat bekende modelletje. Deze keer is het bovenwerk van tan suède gemaakt op een Trubalance leest. De zool is een red micro sole, wat betekend dat deze schoen überlicht is. Als dit niet de meest comfortabele boot ever is dan eet ik mijn pet op.

Exclusief bij Leffot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.