Alden Red Bricks,

Het was toch al een volle twee weken geleden dat we weer eens wat Aldens online hadden staan. Om het model van 4 mei te scoren moest je een oceaan oversteken. Dit maal zijn de schoenen een stuk makkelijker te verkrijgen. Wanneer je naar je favoriete winkel in Sluis rijdt kan je al een paar van deze units scoren. Waar anders, zou je kunnen stellen.

De Aldens van vandaag zijn weer prachtig. Mocht je nog geen casual zomerschoen aangeschaft hebben en in de race zijn voor een heerlijk lichtgewicht paartje, kijk dan eens goed naar deze Red Bricks. Het suède met de Red Brick zool zorgen voor een schoentje welke onder iedere jeans prima zullen staan. De gekleurde veters zijn optioneel, dhr. Boone zal je graag helpen aan een gekleurd setje.

Verkrijgbaar in Sluis bij Frans Boone.

 

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.