Apolis Boodschappentas

Ik gooi zelden bij de Appie een kar vol. Wat inhoudt dat ik het prima red met een mandje. Ik bedoel, ik haal dagelijks mijn boodschapjes. Even na het werk. Hoe neem je die dingen mee naar huis dan? Dan doe je zo je best om er een beetje uit te zien en dan loop je wel met een plastictas over straat? Jawel, het doet wat ie moet doen hoor zo’n tasje maar ik heb nu al een paar keer gehad dat mijn boodschappen over straat rolden omdat het tasje scheurde. En ik ben niet zo’n enorme fan van eten dat op straat heeft gelegen.

Dus wat gaan we doen? Op de markt een degelijke boodschappentas scoren? Kan.. Maar wil je dat? Ik niet. Dat ruitjespatroon doet me iets te veel denken aan een Beverwijks Burberryruitje. Apolis maakt het wat makkelijker voor je. Geen gezeur maar gewoon een verantwoorde jute boodschappen tas. Ideaal!! kleur? Jute! Sterk? Ja! En in je achterhoofd dat dit tasje nog wel even mee gaat met die leren banden en de verstevigde rand waar de leren banden op zijn bevestigd en zo bijdraagt aan het millieu omdat je plastic toch steeds weggooit..  Nooit gedacht dat ik enthousiast kon worden van een boodschappentas.

Hebben?

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hebben?" />