New Balance 576 Made in England,

Hier valt niet eens over te discussieren, een New Balance schoentje is pas een echt New Balance schoentje wanneer deze uit de fabriek in Filmby, Engeland, komt. Er zijn zoveel remakes geweest van New Balance top serie schoentjes, maar alleen de modellejtes welke echt in de UK gemaakt werden zijn de moeite van het dragen waard.

En wanneer je deze dan draagt, dan snap je het ook meteen. Natuurlijk Nike heeft de naam, maar stiekem zit geen sneaker lekkerder dan een New Balance sneaker. Het kan natuurlijk ook komen door mijn brede voeten en passen Nikes mij gewoon niet zo goed als NB’s, maar toch. Een van de meest herkenbare modellen komt deze zomer in schitterende combinatie van premium bruin gewaxed leer met bruin mesh. Een must have, absoluut.

Uiteraard verkrijgbaar bij UK based, EndClothing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.