Baracuta Harrington jas,

Wanneer het weer niet het beste is, de zon niet schijnt en het wel redelijk is qua temperatuur, dan wil je niet altijd in een trenchcoat lopen, ook al weet je dat je een regenbui gaat vangen. De oplossing voor die momenten is vrij eenvoudig. Je neemt gewoon een goeie waterafstotende Harrington. De vraag is echter welke variant kies je uit?

We hebben hier al eerder een mooie versie van Fred Perry laten zien, maar ik kan me voorstellen dat je liever een logo vrij exemplaar wilt dragen. Wanneer dat het geval is en je wel een goeie tartan voering wenst te hebben, is wellicht deze jas van Baracuta een goeie optie. En mocht dat nog geen verkoopargument zijn, dan gooien we het erop dat ook stijlicoon  Steve McQueen deze jas met liefde droeg. Need I say more?

Verkrijgbaar bij EndClothing.

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.