Black on black on black,

Wanneer we dan toch bezig zijn met een serie over zwart, dan maar meteen de juiste zwarte jeans erbij plaatsen. Wees niet bang, we zitten niet in een depressieve neerwaartse spiraal op de OurBubble redactie, dit was gewoon een gevalletje toeval. Ik zag die mooie Vans en dacht, daar moet maar meteen een goeie broek bij komen.

In de beschrijving bij de Vans gaf ik al aan dat de enige juiste broek bij die schoen een zwarte jeans zou zijn. En waarom dan niet meteen ook de oer jeans erbij pakken. De Levi’s 501 is dit jaar toch jarig, dus die mogen we nog eens in het zonnetje zetten. 120 jaar is niet niets, toch? In die 120 jaar is de broek al meerdere keren in het zwart gemaakt en ook dit jaar kan je deze in de shops vinden. Prima combinatie met de Vans van deze ochtend.

Verkrijgbaar bij FreshCotton en de Levi’s Online Store.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.