BMW Trapwagen?

Je bent nooit te oud om te leren. BMW maakt luxe wagens. Een tweede asbak voor achterin en een aanstekertje doen ze het niet voor. Wat ik niet wist is.. Dat er in de supersnelle lijn van de M-series nu ook een fiets is opgenomen. De kans dat je de prestaties behaald van de auto’s ligt geheel aan jezelf maar eigenlijk.. maakt dat uit?
Want daar waar je niet als eerste denkt aan een fiets bij het vallen van de naam BMW M-serie hebben ze echt wel een goed stukje trapwerk neergezet.

Het frame is opgebouwd uit carbon. En dat is licht! Naast licht is het ook nog eens heel stijf wat wel lekker wegpeddelt. Een enigszins standaard design voor een fietsje wordt dan wel weer wat meer pit in geblazen met een donker grijs frame en rode details op het stuur en de velgen. Shimano heeft een Ultegra versnelling verzorgd voor het snelle schakelen. Zo’n beetje het enige dat de auto en de fiets gemeen hebben. Echt wel een fraai fietsje! (ey, het is geen trussardi collab!)


Of ze mee kunnen draaien met een Giant, Bianchi of Cervello? Ik durf het niet te zeggen. Wellicht dat BMW nog een testmodelletje over heeft? maatje 62cm graag.

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.