Cap Toe Suède boots, lekker zomers,

Een suède boot is niet bepaald een schoen welke je verwacht in de zomer, maar dit exemplaar is wel erg fijn. Op de iets minder warme zomerdag kan deze prima gedragen worden naar mijn idee. De creatie is weer eens van niemand minder dan Mark McNairy. Een man wiens schoenen mogelijk Alden van plek 1 van “het meest beschreven schoenenlabel op de OurBubble”-ranglijst gaat halen.

Wat het precies is? Een derby boot in een grove zandkleurige suède uitvoering. Gevoerd met glad zacht leer en vast gezet op een crêpe wedge zool middels de stevige goodyear constructie. Het resultaat is werkelijk subliem. En zoals te verwachten is de oplage belachelijk gelimiteerd, dus wees er maar snel bij.

Verkrijgbaar bij de TresBienShop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.