Carhartt Active Jacket,

Van de week had ik het weer, ik werd wakker, zag de zon schijnen en dacht bij mezelf dat ik geen jas nodig zou hebben die dag. Dus me jeans aan, button down shirtje erop, crewneck wollen truitje erover en klaar. Onderweg van de auto naar de metro (parkeren in het centrum van de stad is een crime) begon het licht te miezeren. Precies zoveel regen dat je wollen trui zeiknat is, maar een regenjas overdreven is.

Ik denk dat ik nu een jas heb gevonden voor de twijfelachtige dagen. Die dagen dat je liever zonder jas naar buiten gaat, maar een miezerbui ineens op kan komen. De Active Jacket van Carhartt heeft het model van een goeie hoody, maar is gemaakt van waxed katoen. Wat zoveel wil zeggen dat dit jassie je wel even droog houdt wanneer het nodig is. Niet verkeerd al zeg ik het zelf. Jammer dat het kalf al verdronken was, oh well, er zijn altijd meer kalveren om een put voor te dempen.

Dit watervaste juweeltje is verkrijgbaar bij FreshCotton.

 

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.