Clarks Desert Boot Wolf,

Het is toch al weer ruim een maand geleden dat wij voor het laatst geschreven hebben over de Clarks Desert Boot, dus ik vind het weer eens hoog tijd dat we weer een modelletje hier bij OurBubble showen. De Desert Boot van Clarks Originals is toch wel een van de meest comfortabele schoenen die ik ken. Ik zou dan ook niet een reden kunnen bedenken om geen paar in je kast te hebben staan.

De Boot van vandaag komt in een kleur welke ik voor het laatst in 2009 gezien heb. Het is een kleur welke tussen zand en cola kleur zit. De naam van deze uitvoering is Wolf. Ik zal eerlijk zeggen, dat ik geen idee heb waarom deze kleur deze naam heeft, maar het klinkt wel stoer. Het lijkt ook totaal niet op de Wolf welke we eerder deze week op de foto hadden. Maakt het echt uit? Welnee, dit is gewoon weer een mooie Desert Boot.

Deze mooie uitvoering van de Desert Boot vind je in de shop van Freshcotton.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.