Church Sahara Chukka,

Het kan natuurlijk zo zijn dat je wel op weg naar Sluis wilt, maar dat een prijskaartje van bijna 500,- euro voor een paar zomerse schoenen net te gortig is, geen probleem. Of vind je ze mooi, maar zoek je een chukka, geen probleem. In dezelfde winkel waar je de juweeltjes van gister kan vinden, vind je ook de schoenen die hieronder staan.

Ook de schoenen van vandaag zijn voorzien van een Red Brick zool. Het bovenwerk komt in een lichtere suède kleur en het is een chukka. De maker van dit moois is geen Alden maar Church, geen zorgen, die maken ook echt wel prima producten. De prijs is een slordige 200,- euro lager dan de Aldens, kan je toch mooi nog een goeie Baldwin Denim aanschaffen ook. Daar je toch naar Sluis gaat, nietwaar?

Zoals gezegd, verkrijgbaar bij Frans Boone.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.