De Dockers K1, hij is er weer,

Een van de beste Dockers die er gemaakt is. Natuurlijk vind ik de D1 helemaal prima. Gewoon als casual chino met de redelijke slim fit. Maar ik kan ook een goeie klassieker op zijn tijd erg goed waarderen. Eigenlijk is er natuurlijk weinig echte heritage te vinden bij Dockers, het label is simpel weg niet oud genoeg. Gelukkig kunnen ze veel klassieke invloeden bij hun moeder Levi’s vandaan krijgen.

De K1 is het resultaat van Dockers die door de geschiedenis boeken van moeder Levi’s heen bladert. De broek oogt gewoon als een originele klassieker. Dankzij het extreme gebruik van verf om de broek te kleuren en de vintage behandeling die de broek daarna nog heeft gekregen, kan je nu zelf er ook bij lopen als een goudzoeker uit 1800. Deze chino doet het goed in de zomer, maar kan ook prima de hele herfst nog gedragen worden. Dit is met recht weer een must have!

Verkrijgbaar bij Tenue de Nîmes.

Tags from the story
, ,
Join the Conversation

2 Comments

  1. says: Mirjam

    Ik mis een merk waarvan ik denk dat het helemaal bij jullie past cool stoer traditionele motorsport en ontdekkingsreizigers merk Belstaff. De Trailmaster boots zijn geweldig , helaas deze zomer alleen in de vrouwenversie. Ik draag de mijne al 6 jaar! Maar de mannen jackets zijn ook super cool

  2. says: TDCCBB

    Belstaff heeft mooi spul inderdaad, overigens hebben die motorjacks wel wat weg van de hier wel al eerder vertoonde Barbour Internationalist. Wellicht komen de Belstaff producten later nog aan bod.

Leave a comment
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.