De moeder aller Oxford Cloth Button Downs,

Stel je voor wanneer er geen mogelijkheid meer zou zijn om je kast te vullen met shirts. Wanneer je simpelweg geen enkele plek hebt om nog maar een shirt een beetje fatsoenlijk op te hangen. En stel je nou eens voor dat je nog geen 1 enkele blauwe button down oxford in je kast zou hebben hangen. Mocht dat nou het geval zijn, dan heb ik hier het summum, de moeder aller Oxford Cloth Button Down shirts.

De stof is Italiaanse two-ply Pima Cotton, de maker is de Gitman Bros fabriek, de knopen zijn natuurlijke parelmoer, de snit is slank en subliem en het label waaronder het uitgebracht wordt is Ashland by Epaulet. Je raadt het al, dit shirt ligt exclusief bij Epaulet in de winkel. Mocht je nu echt maar 1 shirt mogen kiezen, dan zal dit toch wel dat shirt moeten zijn. Wat een schoonheid!

Exclusief bij Epaulet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.