De überBenz,

Ik ben helemaal niet van de Benzen, er zijn een aantal ouwe modellen van die jongens uit Stuttgart welke mij kunnen bekoren. Van de nieuwe modellen zijn er eigenlijk maar twee interessant. En helaas komt daar ook spoedig een einde aan. Dan is slechts de SLS de moeite van het bekijken nog waard. Want de Benzen der alle Benzen gaat uit productie, de G klasse. In tegenstelling tot alle andere modellen van Mercedes, zie je bij deze wagen nog gewoon de lijnen van hoe die ooit ontworpen was. Dit is voor mij de enige Benz die er echt toe doet.

Om de G klasse niet helemaal met stille trom te laten vertrekken hebben ze bedacht om een Final Edition op de markt te brengen. Een uitvoering welke weer eens door de huistuner en sportpakkettenplakker AMG onder handen genomen is. Ik ben blij dat dit van buiten niet heel erg opvallend gebeurt is. Een AMG gril, wat andere velgen een een lompe uitlaat en dat is het dan. Van binnen, lompe moter, nieuwe versnellingsbak, wat carbonaccenten hier en daar en knallen maar. Het is mooi geweest voor de G klasse. Rest mij nog te zeggen: “Oh lord would you buy me THIS Mercedes Benz?”

Join the Conversation

1 Comment

  1. says: Papageno

    Oh, naar wat ik heb begrepen heeft MB de NAVO moeten beloven dat ze in ieder geval tot 2025 de G-klasse blijven bouwen. Misschien dat het dan alleen de utilitaire versies blijven. Verder heb je gelijk: dit is de enige mooie MB die nu gemaakt wordt. Een echte karakterbak! Ook ik geniet er elke keer weer van.

Leave a comment
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.