Diemme Marostica Mid, maken of kraken?

Na de hele hiking boot hype van het afgelopen winterseizoen kon je er natuurlijk op wachten. De originele hikingbootbouwers hebben de smaak van succes te pakken. Nu hun stijl een trend/hype is willen ze graag daar nog even wat graan van mee pikken. Geheel terecht natuurlijk, begrijp me niet verkeerd. Bij Diemme hebben ze ook begrepen dat er weinig mensen heel graag hele zware warme boots dragen in de lente en zomer, zij hebben een alternatief, een soort van hybride variant.

Je moet er van houden, er zullen vast mensen die deze schoen lelijk gaan vinden. Ik daarentegen word hier dus gewoon helemaal vrolijk van. De kleurencombinatie is mooi, spierwitte zool, premium suède bovenwerk en rood oranje veters.  De shape van de schoen is vrij slank, en toch vind je het karakteristieke van de hiking boot in terug. Heel simpel, dit is een prima schoen.

Deze en meer kleuren zijn verkrijgbaar bij EndClothing.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.