Diemme Marostica Low spierwit,

We hebben het ongetwijfeld wel vaak genoeg gezegd, maar met sommige zaken kan je soms niet duidelijk genoeg zijn. En de kracht zit natuurlijk ook vaak in de herhaling. Wellicht dus ten overvloede, maar toch: “Je moet sowieso altijd 1 paar spierwitte leren sneakers hebben” Dat gezegd hebbende brengt ons bij het schoentje voor vandaag. Ik weet dat niet iedereen deze mooi zal vinden, maar dat is dan maar zo.

Deze schoen is de lage variant van de hybride Diemme hikersneaker welke we een aantal dagen geleden al online gehad hebben. Dat ze bij Diemme een klein beetje gek zijn weten we natuurlijk nog van de Wingtip hiker van deze winter, maar nu slaan ze alles. Ik gok dat ook zij de oude wijsheid van 1 paar spierwitte sneaker kennen en zodoende kwamen ze dan met dit schoentje op de proppen. En heel eerlijk, ik vind deze schoen vet. De veterogen zijn lomp, maar de rest is zo clean, dan mag het. De afwerking is grandioos. Superfijn leer, handgemaakt in Italië, met schitterende details. Dit is een heel mooi schoentje.

Verkrijgbaar bij Oki-Ni.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.