Dockers D1 chino voor de zomer,

Wellicht heb de de Penfield chino van een paar weken terug overgeslagen omdat je toen nog niet overtuigd was van het nu van een licht blauwe chino, of heb je die wel gekocht en al zo afgedragen dat het nu al tijd is voor een tweede lichtblauwe chino. In beide gevallen heb ik hier weer een juweeltje gevonden welke dan de oplossing biedt.

In dit geval is het een broek van Dockers, dat label wat al tig jaar iedere Amerikaan voorziet van een broek voor de casual friday. Gelukkig maken ze naast oerdegelijke broeken voor de conservatieve Amerikaan ook nog wat modernere broeken met een slanke fit. De D1 van hun is zo’n moderne broek. De vrienden van EndClothing hebben deze op voorraad in een heerlijk zomerse licht blauwe kleur. Ik zeg doen!

Hier te vinden bij End.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.