Epaulet Madras button down,

Epaulet heeft geen verdere introductie nodig. Bij mijn geplande trip naar NYC deze zomer ben ik bang dat ik mijn halve budget opmaak in enkel deze shop. Naast de toplabels welke zij voeren hebben ze ook hun eigen lijn. De schoenen hebben we laatst nog besproken, een hele tijd terug hebben we het ook over hun jeans en shirts gehad.

En van die laatste hebben ze nu weer een nieuwe batch binnen. Handgemaakt in de States van de fijnste madras stoffen uit Japan. De snit is een slim fit, maar dan niet te strak. Dit is zo’n shirt waarbij je broek niet meer uit maakt. Een jeans, een seersucker short, een chino, noem het maar op, het past toch wel bij dit shirt. Mocht je geen trip naar NYC in de planning hebben, hun verzendservice is echt top. Bijkomend voordeel is dat de dollar koers belachelijk laag staat.

Bekijk dit shirt hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.