Gitman Vintage en pastelkleuren,

Wanneer je na al het lofgezang van ons over Gitman nog steeds niet overtuigd bent van de noodzaak om minimaal één van hun shirts in je kast te hebben hangen, verzoek ik je om nu goed te kijken naar het onderstaande shirt en te bedenken waarom je zo eigenwijs was om maar geen Gitman Vintage shirt te kopen.

Zeg nou zelf, er is toch geen enkele reden om geen shirt als deze te kopen? De fit en de kwaliteit van de shirts lijken mij vrij duidelijk, die is perfect. Wellicht vond je de kleuren eerder niet goed genoeg, nou dan bij deze. Een Gitman Vintage met een heerlijke ruit opgebouwd uit pasteltinten. Dit is het ideale shirt voor deze zomer. Kan prima bij je chino, of je chino short en ook bij je helemaal versleten denim. De schoenen? Zoals gebruikelijk witte sneakers, of een zandkleurig suède schoentje van Alden of Clarks. Klaar is je outfit.

Verkrijgbaar bij NeedSupply.

Tags from the story
, , ,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.