Grenson Sharp,

Grenson is wel een van de meest tot de verbeelding sprekende Engelse schoenenlabels. Je kan deze dan ook met regelmaat hier terug vinden bij OurBubble. De Engelsen hebben het eigenlijk helemaal niet zo slecht. Naast labels als Grenson en Trickers hebben ze ook al Barbour en Burberry. En of dat nog niet genoeg is, ze hebben ook al een ruime hoeveelheid webshops met top collecties.

Wat voor ons Hollanders dan weer erg fijn is, is het gegeven dat deze shops vaak voor een appel en een ei hun spulletjes onze kant op sturen en dat de Pound Sterling momenteel zo zwak is dat het bijzonder lucratief kan zijn om je spulletjes bij zo’n webshop te scoren. Precies ook de reden dat ik deze Grenson Sharps in traditionele kleurstelling bij een van onze favoriete Engelse webshops besteld hebt, EndClothing.

Ook hebben? Je kan ze hier vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.