HTC Flyer, een andere tablet,

We hebben hier bij OurBubble al eens eerder gehakt gemaakt van de Samsung Galaxy Tab, dat was niet geheel onterecht. Daarna hebben we namelijk laten zien dat het ook vele malen goedkoper kan, zoals met de Archos 10.1. Die laatste heb ik nu al een ruime 4 maanden in gebruik en bevalt nog steeds prima. Hoewel ik wel af en toe een maatje kleiner ook zou kunnen waarderen.

Het is zo dat een 10 inch heerlijk werkt wanneer je op de bank zit om even snel op internet te kijken. Ook werkt de unit prima in het vliegtuig wanneer je budget vliegt en geen entertainment set voorgeschoteld krijgt. Het grote nadeel van 10 inch is echter dat je deze niet makkelijk wegstopt in je jaszak en na een tijdje vasthouden de unit wel zwaar begint te worden. Even met 1 hand bedienen is er niet bij. En makkelijk typen, vergeet het maar. Gelukkig is de ├╝bersmartphone-bouwer HTC nu ook op de markt gekomen met een tablet.

Eentje in het formaat van de Galaxy Tab, maar dan zo gevormd dat deze mij wel aanspreekt. Design is zo belangrijk! Techniek is haast ondergeschikt, zeker voor dergelijk gadgets. Laten we wel wezen, bijna al die apparaten doen hetzelfde en kunnen hetzelfde. Hoe het eruit ziet is dan ineens heel belangrijk. HTC heeft wel gezorgd voor hun eigen Sense Interface, waardoor de UI ook nog eens extra lekker smoelt. Ja, het mag gezegd worden, HTC is lekker bezig.

Uit voorraad leverbaar bij CentralPoint.

Ps. : Natuurlijk weten wij dat Samsung ook weer met nieuwe modellen gaat komen, dus wanneer die units goed verkrijgbaar en een verbetering zijn, schrijven we ook graag daarover. En ja Samsung, samples zijn welkom.

 

 

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.